Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  28.01.2009  06:00

Catalunya entra oficialment en recessió

Castells afirma que la negociació del finançament entra en la recta final

Men?ame
 

L'economia catalana ha entrat oficialment en recessió després de tres trimestres consecutius de creixement negatiu. Ho va dir ahir el conseller d'Economia i Finances, Antoni Castells, en una conferència sobre perspectives econòmiques, a Sabadell. També va explicar que l'any 2008 l'economia havia crescut, globalment, un 0,9%, molt per sota del 3,6% del 2007. Finalment, va comentar que la negociació del finançament havia entrat en la recta final.

'Som conscients de la situació de crisi econòmica, però tenim bones bases per a sortir-nos-en', van ser les seves paraules. Pel conseller, el govern està al cas de la situació i, entre més prioritats, té la d'atendre 'els sectors més vulnerables i fer les reformes que facin falta'.

Recta final en la negociació del finançament

Respecte de les negociacions sobre el finançament, va dir que continuaven, però que ara, després d'haver instat el govern espanyol a reformular i concretar la seva proposta, es trobaven a la recta final. Segons que va manifestar, podria haver-hi acord abans de poques setmanes.