Als liceus, continuen mobilitzats

  • Dv. 19 de desembre del 2008

VilaWeb
Redacció
19.12.2008 - 07:33

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Malgrat l’anunci fet pel ministeri de reportar un any la seua reforma, ahir dijous 600 estudiants dels liceus nord-catalans, vinguts d’arreu de Catalunya Nord, van recórrer els carrers de Perpinyà, de manera pacifica i sense ocasionar cap problema…>>…

Una delegació dels manifestants van ser rebuts a la universitat pel secretari general d’aquesta entitat, Paul Taverner, que en declaracions al diari l’independant, destaca que la trobada ha sigut profitosa i que els alumnes es mostren preocupats pel seu futur: ‘Hi ha hagut diàleg. S’ha parlat tranquil·lament. Els alumnes dels liceus es troben en l’expectativa, és una evidència, de saber si el termini que s’ha atorgat el ministre per llançar la seva reforma és degut a la possibilitat de modificar el seu punt de vista i fer de manera que la reflexió sigui més evident. Discuteixen sobretot el fet de no haver estat consultats en l’elaboració del projecte’.

De moment els liceus continuen bloquejats, i la majoria d’estudiants volen d’alguna manera buscar la forma de coordinar les seues protestes.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any