Notícies

Dimarts  16.12.2008  10:04

El Messenger ja és en català

Microsoft publica avui la versió en català de Windows Live

Men?ame
 

El paquet de programari Windows Live ja és en català, incloent-hi el programa que n'és més conegut, el Microsoft Messenger. El Messenger és el programa de missatgeria instantània més utilitzat del país, sobretot pels més joves. Entre els altres programes en català del Windows Live hi ha el sistema d'emmagatzematge en línia SkyDrive i el servei per a emmagatzemar i compartir imatges Fotos. Només el servei de correu web Hotmail encara no és en català.

Tot i això, segons fonts de Microsoft, el febrer també s'haurà enllestit la traducció de Hotmail. De moment només es poden descarregar el Messenger en català els usuaris de Windows, als qui facin servir Mac, quan cliquin l'enllaç, se'ls redirigirà automàticament a una pàgina per a Mac que no inclou l'opció del Messenger en català. Per veure els serveis de Windows Live en català també és important que tingueu configurat el navegador en aquest idioma, i a l'hora de descarregar el Messenger podeu triar en quin idioma voleu el programa.

Segons el comunicat de premsa que anunciava el Windows Live en català 'Microsoft, fortament compromesa amb Catalunya i conscient de la creixent demanda per part dels catalanoparlants que els seus serveis més populars de Windows Live estiguin a la seva llengua, ha realitzat una important inversió per adaptar els seus nous serveis a la llengua catalana' i la traducció coincideix amb el procés de desplegament de la nova generació de serveis Windows Live, que clourà el mes de febrer. El director de Microsoft Catalunya, per la seva banda, diu que amb el llançament dels nous serveis confirmen 'el compromís de Microsoft de simplificar la web, oferir al consumidor final una única experiència que englobi informació, comunicació i entreteniment, proporcionant integració, innovació i seguretat, en unes eines més fàcils d'utilitzar, més intuïtives i més accessibles per a tots'.