Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  15.12.2008  13:15

La planta de Sony a Viladecavalls acomiadarà 275 treballadors

La decisió l'ha pres cinc mesos després de negociacions amb els sindicats

Men?ame
 

La direcció de la planta de Sony a Viladecavalls (Vallès Occidental) ha anunciat un ERO que afectarà 275 treballadors dels 1.300 que hi treballen. També ha dit que practicarà una congelació salarial dels empleats del Barcelona Technology Center. L'anunci arriba després de cinc mesos de negociacions entre sindicats i direcció de l'empresa. La multinacional japonesa havia anunciat el 9 de desembre que reduiria 8.000 llocs de treball a tot el món.

A més, a principis de 2009 transferirà les operacions de logística d'aquest centre, que fan 185 treballadors, a Sony Supply Chain Solutions Europe.

Sony ha argumentat que les mesures són necessàries si es vol mantenir oberta la planta de Viladecavalls.

El president de la Generalitat, José Montilla, va reunir-se fa una setmana amb els directius de l'empresa al Japó.

Dissabte, treballadors de la planta van manifestar-se per la negativa de l'empresa, segons UGT, de presentar un pla de viabilitat, segons que va anunciar UGT.

La planta de Viladecavalls, dedicada a la fabricació de televisors, va plantejar al juliol un pla de viabilitat que preveia una reducció important dels costos per a poder competir amb la planta d'Eslovàquia.