Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  08.12.2008  11:00

Aturen la construcció de la torre 38 de la MAT a la vora del Mas Blanc

Proposaran que el Consell Comarcal faci un Pla d'Autoproducció d'Energia Renovable

Men?ame
 

Aquest diumenge a 2/4 de 12 del migdia un grup de persones que participen en la iniciativa coneguda com a Contemplacció han aturat la construcció de la torre 38 de la MAT a la vora del Mas Blanc, al terme municipal de Sant Martí de Centelles. Dilluns a les 2/4 de vuit del matí tenien previst tornar-s'hi a trobar per continuar aturant les obres. Segons els organitzadors 'és probable que el Mossos ens vinguin a desallotjar. Alguns estem disposats a acceptar les detencions'.

Els opositors estan disposats a continuar la seva acció 'mentre no es coneguin les sentències judicials pendents, per evitar els fets consumats, i mentre no hi hagi una explicació argumentada escrita i pública dels responsables polítics, Presidents Generalitat i Govern d'Espanya, sobre la conveniència d'aquesta línia, en un moment de necessari canvi cap a la generació d'energies renovables i distribuides (no en mans de 5 monopolis europeus que imposen preus i tencologies favorables als seus interessos i no al del bé comú ni al de la natura)'.

Dimarts lliuraran al Consell Comarcal d'Osona una sol·licitud perquè es realitzi un Pla d'Autoproducció d'Energia Renovable amb l'objectiu de demostrar que no necessitem la generació elèctrica super concentrada en mans de poques multinacionals per garantir les necessitats d'un consum eficient i sostenible d'energia.