Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  28.11.2008  17:08

Es crea l'Agència de Notícies Andorrana

Es tracta de la primera agència de notícies del país adreçada als professionals de la comunicació i gabinets de premsa, com també a les institucions públiques i a les empreses privades

Men?ame
 

L'ANA és la primera agència de notícies del Principat d'Andorra i, per tant, de referència nacional. Està concebuda amb tecnologia digital a la qual hi tindran accés tots els seus abonats a través de la xarxa i podran descarregar-se imatges de vídeo, talls d'àudio, fotografies digitals i text de les informacions que se serveixin.

La nova agència s'adreça als mitjans i professionals de la comunicació, als gabinets de premsa i de relacions públiques, a les institucions i a les empreses privades, com també a agències de publicitat. Per tant, l'objectiu de l'ANA és promoure i divulgar per mitjà de canals professionals la informació que generen les institucions, entitats, empreses o persones del país. Es tracta d'una gran fàbrica d'informació que se serveix a l'engròs directament als professionals del periodisme i la comunicació.

Entre els serveis que prestarà l'ANA als seus clients destaquen: l'accés a les notícies d'actualitat del dia relacionada amb Andorra en els formats ja esmentats; l'agenda informativa i d'actes previstos; la captura en línia dels continguts publicats per nodrir les pàgines web, o l'accés il·limitat a la base de dades amb totes les notícies i la informació publicada al portal de l'agència.

Aquest divendres ha tingut lloc la presentació en societat de l'Agència de Notícies Andorrana (ANA). A l'acte hi han assistit representants de la societat civil, cultural, empresarial i política del país.