Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  04.11.2008  14:01

L'ex-batlle de Matadepera, absolt d'un suposat ultratge a la bandera espanyola

Es va negar a penjar-la en dues festes majors

Men?ame
 

L'Audiència de Barcelona ha estimat un dels dos recursos que l'ex-batlle de Matadepera Jordi Comas sol·licitava per resoldre per la via administrativa el presumpte ultratge a la bandera espanyola de que l'acusava el PP. Comas queda absolt dels càrrecs, però faculta el PP per iniciar la via penal. Actual portaveu d'ERC a Matadepera, es va negar a penjar la bandera espanyola al balcó del consistori durant la festa major del 2005 i 2006.

Durant el judici, Comas es va negar a respondre a les preguntes formulades per l'acusació del PP de Matadepera perquè va argumentar que aquestes qüestions s'havien de resoldre per la via del ple municipal.

Va comparèixer als jutjats acompanyat per una vintena de membres d'ERC, entre els quals hi havia el llavors portaveu de la formació al parlament, el rubinenc Joan Ridao, que li va traslladar el suport en nom de la direcció del partit. Ridao va denunciar que certes institucions i el poder judicial poden actuar políticament i fer de corretja de transmissió, i va acusar els populars d'usar la justícia en benefici propi per erosionar la imatge i perjudicar les institucions.