Èric Bertran a l’acte de presentació del Correllengua al Lluçanès

  • Unes 40 persones participen de la primera iniciativa, a Prats

VilaWeb
Redacció
24.10.2008 - 23:20

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Unes quaranta persones han assistit a l’acte inaugural del Correllengua 2008 al Lluçanès, que s’ha celebrat aquest divendres al vespre a la sala Cal Bach de l’ajuntament de Prats de Lluçanès, organitzat per la Comissió del Correllengua al Lluçanès.
En aquest acte, s’ha presentat un vídeo de la Comissió del Correllengua amb imatges i fets de les darreres quatre edicions.Elisenda Cirera, en nom de la Comissió, ha presentat la xerrada i els conferenciants. Per una banda, Oriol Falguera, de la comissió 100 anys d’estelada, que ha explicat l’exposició d’aquesta iniciativa, i per una altra, Èric Bertran, que en el seu dia va protagonitzar un cas surrealista de persecució al catalanisme per part de l’Audiència Nacional espanyola.

Per a demà, la comissió del Correllengua ha preparat actes a Perafita -jocs i xocolatada per esmorzar-, a la Torre d’Oristà -teatre- i a Sant Bartomeu del Grau -bastoners, gegants, sopar, concurs i música-.

El Correllengua se celebra al Lluçanès des de fa onze anys, i des de fa cincs anys que el coordina aquesta comissió formada per persones de diferents localitats de la comarca.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any