Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  24.10.2008  00:00

El grup de campaners i campaneres de la vila rebrà el Premi a les Tradicions Sitgetanes

Sitges Sandàlies i Ricardo Urgell, de Pachá, són els guardonats del Premi Trinitat Catasús

Men?ame
 

El jurat de la 18a edició del Premi a les Tradicions Sitgetanes, que reconeix a persones, grups o entitats la contribució a la preservació de les tradicions del nostre municipi, ha decidit per unanimitat concedir el guardó a aquest grup per continuar perpetuant la tradició centenària dels tocs de campana a Sitges, durant les festes més assenyalades del nostre calendari.

Els campaners i campaneres guardonats són: Antoni Plana Caverdós, Ricard Baqués Alari, Isidre Pañella Virella, Isidre Baqués Molina, Ricard Baqués Almirall, Anna Baqués Almirall i Loreto Baqués Almirall.

D'altra banda, el col·lectiu de periodistes de la vila que cada any concedeix el Premi Trinitat Catasús ha decidit, també per unanimitat, que enguany els guardons ex-aquo són per a l'empresa Sitges Sandàlies, encapçalada per Abdon Vidal, per ser l'última de les fàbriques de sabates de la vila i sumar una llarga trajectòria com a ambaixadora de Sitges a través del seu producte; i per Ricardo Urgell, fundador i ànima de les discoteques Pachá, grup que enguany celebra el 40è aniversari de la primera d'elles, Pachá Sitges, que ha portat amb orgull el nom de la nostra vila arreu del món.