SITGES’8. Suspesa la projecció de REPO! The genetic opera

  • Accidentada sessió aquest matí al Festival amb protestes a la sala

VilaWeb
Redacció
04.10.2008 - 11:29

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

ÚLTIMA HORA –> Segons informa la web del Festival, es manté el segon passi del film en la sessió d’avui a la una de la matinada a l’Auditori.ÚLTIMA INFORMACIÓ –> Vilaweb Sitges ha tingut accés a una informació al respecte d’aquesta suspensió. Sembla ser, segons se’ns ha explicat, que poc abans de començar la projecció, s’ha presentat un directiu de la productora demanant unes mesures de seguretat en la sala per evitar que es copies el film de forma il·legal. Mesures que no havien estat pactades prèviament amb la organització del Festival i que, era impossible aplicar en poc temps.

PRIMERA NOTICIA PUBLICADA –> La sessió de les 10:30h, un passi compartit entre premsa i públic, s’ha suspés per problemes de seguretat en la sala.

Després d’estar dins la sala prop de 45 minuts esperant l’inici de la sessió, el director del Festival, Àngel Sala, ha sortit a l’escenari de l’Auditori per demanar al públic que desallotges la sala doncs hi havia “problemes de seguretat” i que la projecció començaria “45 minuts més tard”.

Tot i que és d’agraïr que la organització doni la cara, especialment el màxim responsable, no s’ha aconseguit evitar determinades protestes entre el públic, possiblement per la tardança en donar explicacions.

Finalment, el personal encarregat del control d’accés a la sala ha comunicat al públic, que estava esperant a l’exterior de l’Auditori, que la projecció se suspenia.

Ens hem adreçat a una d’aquestes persones que ens ha manifestat que “la productora exigia unes mesures determinades de seguretat que era impossible d’aplicar en poc temps”.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any