Jaume Sisa inaugura les Festes de la Mercè

  • Barcelona ha programat centenars d'activitats fins al 28 de setembre

VilaWeb
Redacció
19.09.2008 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El músic barceloní Jaume Sisa inaugura avui al vespre les Festes de la Mercè de Barcelona. Des del Saló de Cent farà el pregó que convoca tots els conciutadans als centenars d’actes que Barcelona oferirà aquests dies. Però aquesta no serà pas la seva única intervenció en les festes d’enguany, perquè el dia 23 actuarà a la Nit Galàctica per presentar el seu últim disc, ‘Ni cap ni peus’, acompanyat d’Acapulco All Stars (amb els músics d’Antònia Font).Entre avui i el 28 de setembre, el cap i casal farà festa major, amenitzada amb tot d’activitats gratuïtes per a tots els gustos, començant per les més tradicionals: cercaviles, actuacions castelleres i castells de focs, amb tres nits de festival pirotècnic i el Piromusical, del dia 24.

La música independent, programada pel BAM (Barcelona Acció Musical), consistirà en concerts que van del folk a l’electrònica. Els escenaris del BAM es desplegaran per tota la ciutat: al parc del Fòrum, a la plaça Reial, a l’antiga fàbrica DAMM, a l’Institut Francès…

També el moll de Barcelona se suma enguany a la festa amb espectacles per a grans i xics i amb actuacions musicals dins el Mercè a la Mar. També tornaran els esports, amb la cursa i la travessia del port, els espectacles al parc de la Ciutadella.

Pensant en l’Any del Diàleg Intercultural, les festes de la Mercè han preparat una seixantena d’activitats, com ara projeccions, espectacles teatrals, tallers i exposicions… tot amb el designi de fomentar la concòrdia entre els pobles.

La Festa del Cel arribarà l’últim dia al parc del Fòrum on durant tot el matí es farà el dissetè festival aeri.

Enllaços
VilaWeb TV: Sisa: ‘De follar no se n’escapa ni el rei ni el Papa’
Programa de La Mercè.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any