Xavier Mir entre els finalistes del I Premi Blocs del Maresme

  • Amb aquesta iniciativa el Diari Maresme celebra el seu segon aniversari

VilaWeb
Redacció
17.09.2008 - 14:54

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Fins al dia 1 d’octubre els lectors del Diari Maresme poden escollir el millors weblogs de la comarca dividits en quatre categories: societat, política, cultura i esports. De cada categoria, hi ha cinc finalistes escollits per membres d’aquest mitjà de comunicació i un jurat creat expressament per aquesta convocatòria. L’arenyenc Xavier Mir és un dels finalistes en l’apartat de política.El bloc que l’arenyenc Xavier Mir té a Vilaweb “L’estat propi que volem ja s’acosta” es disputarà els vots amb altres espais conduïts per maresmencs com “El bloc sense fulls” de Saül Gordillo que fa unes setmanes va presentar el seu llibre “Nació.cat” als Vespres Digitals organitzats per Arenys.Org i la Regidoria de Societat de la Informació.

El blocaire arenyenc ha acumulat més de 260.000 visites des de l’inici del seu recorregut i s’ha convertit en un dels personatges de referència en l’àmbit de l’anàlisi polític a la xarxa. Una de les iniciatives amb més reso i seguiment, la campanya “Jo també vull un estat propi”, va traspassar el món virtual. Actualment Xavier Mir està en vaga indefinida de bloc, el seu últim escrit fins ara es convertia en un comiat i coincidia amb l’apunt número 1.000 . El passat 18 de maig va fer pública la seva decisió i va explicar els motius en aquest apunt

Els Millors Blocaires del Maresme es coneixeran el dissabte 11 d’octubre durant l’acte de celebració de l’aniversari del Diari Maresme que es durà a terme a l’Auditori de Can Comas de Pineda de Mar.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any