Paco Bustos nega l’impacte ambiental del Quart Cinturó

  • L'Entesa per Sabadell ha respost amb contundència i ha titllat el regidor d'ignorant

VilaWeb
Redacció
15.09.2008 - 12:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

En el marc d’unes declaracions sobre el Pla Director de Mobilitat de la Regió Metropolitana de Barcelona -recentment aprovat per la Generalitat- el regidor de l’Ajuntament Paco Bustos, referint-se al Quart Cinturó, va afirmar que ‘si es construeix bé, l’impacte ambiental seria mínim o nul’. Des de l’Entesa la resposta ha estat immediata i han afirmat que aquestes declaracions ‘evidencien un total desconeixement del projecte i del rodal’.

En ple debat a tots els municipis de la Regió Metropolitana de Barcelona entorn el Pla Director de Mobilitat, el regidor d’Espai públic Paco Bustos va fer públiques unes declaracions en les quals va minimitzar l’impacte del Quart Cinturó. La resposta no s’ha fet esperar, i Entesa per Sabadell ha desmentit les declaracions assegurant que l’impacte de l’anomenada Ronda Vallès ‘és devastador’.

Tot i que en el tram de 800 metres en què el Quart Cinturó coincideix amb la Ronda Nord l’autovia es preveu soterrada, en el terme municipal de Sabadell la futura infraestructura afectarà de ple els boscos i camps de Ca n’Argelaguet; els camps de Ca n’Ustrell; el Torrent de Colobrers; els camps de Can Moragues; els boscos de Togores i Can Vilar i el Riu Tort. D’acord amb aquestes dades, la formació cívico-política ha qualificat les declaracions de Paco Bustos de ‘forassenyades’ i les ha atribuït ‘al més absolut desconeixement del projecte, al menyspreu pel seus efectes sobre el rodal o a l’intent de confondre l’opinió pública’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any