Personalitats de la societat civil s’adhereixen a la manifestar-se per a un estat propi l’Onze de Setembre

  • L'actor Sergi López, l'escriptor Matthew Tree i el catedràtic de filosofia Josep Maria Terricabras en són algunes

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
09.09.2008 - 20:11

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La cinquantena d’entitats que l’Onze de Setembre es manifestaran amb el lema ‘Som una nació, volem estat propi’ han rebut avui el suport de personalitats de la societat civil. S’hi han adherit actors com Sergi López, el militant de CDC Àngel Colom, o el catedràtic de filosofia Josep Maria Terricabras. La protesta sortirà a les cinc de la tarda de la plaça Urquinaona de Barcelona i podria ser la primera de tot un seguit de reivindicacions (vídeo).Les entitats preveuen que el recorregut es faci per la Ronda de Sant Pere fins arribar a l’Arc de Triomf, i baixar fins a l’entrada al Parc de la Ciutadella a l’alçada del Passeig Lluís Companys.

Allà, el poeta i dramaturg Feliu Formosa hi llegirà un manifest, on es defineix un estat propi com un ‘objectiu ambiciós, engrescador i clar’, car veuen ‘esgotada’ la via autonomista.

Aquesta manifestació fou una idea llençada per Sobirania i Progrés durant la Universitat Catalana d’Estiu, a Prada de Conflent, i s’hi van adherir diverses entitats, que ja van ser presentades la setmana passada. Avui, els organitzadors han volgut presentat un llistat de personalitats que s’hi han adherit a títol individual. Entre aquests, també hi ha l’actor Toni Albà, el músic Joan Reig, l’escriptora Isabel-Clara Simó, l’escriptor Jordi Bilbeny, l’historiador Oriol Junqueras, l’escriptora Patrícia Gabancho, el president del Cercle d’Estudis Sobiranistes Alfons López Tena o l’escriptor Víctor Alexandre.

Enllaços
VilaWeb TV: Convocatòria de la manifestació de l’Onze de Setembre per Sobirania i Progrés

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any