Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  04.09.2008  06:00

L'Associació Catalana de Premsa Comarcal obre una hemeroteca digital

S'hi poden consultar números de totes les publicacions associades

Men?ame
 

L'Associació Catalana de la Premsa Comarcal (ACPC) ha obert PremsaComarcalDigital.cat, una hemeroteca en línia, gratuïta i a disposició de tothom, en què es poden consultar la majoria dels exemplars de les publicacions que formen part de l'associació, publicats entre l'any 2000 i l'any 2007. Segons l'ACPC, l'hemeroteca encara es va construint. Entre més coses, això vol dir que durant els mesos vinent s'hi anirà afegint més informació.

A l'hemeroteca, s'hi poden cercar continguts per comarca, publicació i periodicitat, per exemple, i, quan hom ha trobat allò que cercava, sigui una portada, sigui una pàgina interior de la publicació, s'ho pot descarregar en pdf o llegir-ho en format web.

L'ACPC ha signat acords de col·laboració amb la Universitat Autònoma de Barcelona i amb la Diputació de Barcelona perquè l'hemeroteca digital es pugui consultar des de les xarxes de biblioteques d'aquests dos organismes.