Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  04.08.2008  18:00

Vergonya

Pep Comeres

Men?ame
 

Jo, que sempre he sentit una mena d'orgull de ser vigatà, de vegades també tinc vergonya de ser-ne. He passat vergonya aquest dilluns al Ple municipal, com en passo a cada Ple quan l'Anglada i els seus acòlits donen contínues mostres de la seva profunda incultura, a part de la seva xenofòbia insultant.

Però aquest dilluns també he passat vergonya quan els regidors de CiU i d'ERC han bloquejat, amb els seus socis del PSC, la moció de la CUP que demanava posar l'estelada a l'ajuntament aquest onze de setembre.

El dia 11 la ciutat de Vic serà capital de la vergonya si a l'ajuntament no hi ha l'estelada, mentre hi és a Tona, a Manlleu, a Calldetenes, a Santa Eugènia de Berga...

Però quan l'ajuntament no fa la feina, de vegades hi ha ciutadans que la fan. I perquè Vic no faci vergonya potser algú tindrà la valentia de penjar l'estelada a l'ajuntament el dia 11 de setembre.