Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  07.08.2008  06:00

Josep M. Espinàs: 'Penso que un escriptor amb caràcter no es fa amb lectures'

Entrevista en vídeo amb l'escriptor dins la sèrie 'La paraula viva'

Men?ame
 

'Penso que un escriptor amb caràcter no es fa amb lectures', diu Josep M. Espinàs. 'El viatge a peu em proporciona la possibilitat de sortir de la pròpia closca d'on vivim, d'entrar en un món desconegut per nosaltres, de fer immersió, de tractar amb personatges que no sé qui són, escoltar-los i, al capdavall, descobrir que hi ha una gran dimensió de ficció en la realitat.' Vegeu el vídeo.

Aquesta entrevista forma part de la sèrie 'La paraula viva', que va tancar l'exposició 'Cultura catalana, singular i universal', que es va veure l'octubre del 2007 dins la Fira Internacional del Llibre de Frankfurt. 'La paraula viva' inclou vint entrevistes amb escriptors catalans. Per ordre alfabètic: Maria Barbal, Jaume Cabré, Enric Casasses, Narcís Comadira, Josep M. Espinàs, Josep M. Fonalleras, Feliu Formosa, Pere Gimferrer, Mercè Ibarz, Julià de Jòdar, Joan Margarit, Biel Mesquida, Joan F. Mira, Imma Monsó, Quim Monzó, Sergi Pàmies, Baltasar Porcel, Carme Riera, Albert Sánchez Piñol, i Francesc Serés. VilaWeb us ofereix aquestes peces al llarg de tot el mes d'agost.