Noves mostres de suport a Batiste Malonda

  • Un manifest demana que continuï de director del CP El Castell

VilaWeb
Redacció
22.07.2008 - 10:42

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El mestre i, fins fa poc, director del CP El Castell d’Almoines (la Safor), Batiste Malonda (vegeu aquest vídeo de VilaWeb TV), continua rebent mostres de suport de sindicats i d’associacions de mares i pares. La conselleria va comunicar a Malonda, el passat 11 de juliol, l’obertura d’un expedient disciplinari per no haver complert amb els serveis mínims de la vaga del 29 de març de 2007, i ara s’acaba de fer públic el manifest ‘Totes i tots som Batiste Malonda‘.Els signataris denuncien que la conselleria ha assetjat Malonda perquè renunciï a continuar al capdavant del projecte.

El manifest de suport a Malonda demana que es retiri l’expedient i també l’informe negatiu de la seva gestió perquè pugui continuar dirigint el centre. A més a més, els signataris volen que es redacti una normativa que permeti que sigui la comunitat educativa de cada centre qui esculli la seva direcció.

El CP El Castell d’Almoines va ser un dels primers centres a aplicar l’ensenyament en valencià i ha estat reconegut per premis com el Baldiri Rexach i la Creu de Sant Jordi. És considerat un dels millors exemples de renovació pedagògica i de la construcció de l’escola pública valenciana.

En aquest vídeo, mestres, ex-alumnes, mares, pares i Batiste Malonda asseguren que el gest de la Generalitat és un atac a un model d’escola valenciana, democràtica i renovadora.

Enllaços
VilaWeb TV: ‘Volem democràcia a l’escola.
VilaWeb: Tancada a la conselleria d’Educació en suport a Batiste Malonda (25-6-08).
VilaWeb: Concentració davant la seu del congrés del PP per la continuïtat de Batiste Malonda (21-6-08).
Bloc Malva-rosa 2007: Totes i tots som Batiste Malonda.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any