Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  22.07.2008  10:42

Noves mostres de suport a Batiste Malonda

Un manifest demana que continuï de director del CP El Castell

Men?ame
 

El mestre i, fins fa poc, director del CP El Castell d'Almoines (la Safor), Batiste Malonda (vegeu aquest vídeo de VilaWeb TV), continua rebent mostres de suport de sindicats i d'associacions de mares i pares. La conselleria va comunicar a Malonda, el passat 11 de juliol, l'obertura d'un expedient disciplinari per no haver complert amb els serveis mínims de la vaga del 29 de març de 2007, i ara s'acaba de fer públic el manifest 'Totes i tots som Batiste Malonda'.

Els signataris denuncien que la conselleria ha assetjat Malonda perquè renunciï a continuar al capdavant del projecte.

El manifest de suport a Malonda demana que es retiri l'expedient i també l'informe negatiu de la seva gestió perquè pugui continuar dirigint el centre. A més a més, els signataris volen que es redacti una normativa que permeti que sigui la comunitat educativa de cada centre qui esculli la seva direcció.

El CP El Castell d'Almoines va ser un dels primers centres a aplicar l'ensenyament en valencià i ha estat reconegut per premis com el Baldiri Rexach i la Creu de Sant Jordi. És considerat un dels millors exemples de renovació pedagògica i de la construcció de l'escola pública valenciana.

En aquest vídeo, mestres, ex-alumnes, mares, pares i Batiste Malonda asseguren que el gest de la Generalitat és un atac a un model d'escola valenciana, democràtica i renovadora.