Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  21.07.2008  06:00

Per l'Horta porta la universitat d'estiu fins a Catarroja

Men?ame
 

Ja fa set anys que el col·lectiu Per l'Horta organitza, al juliol, la seva universitat d'estiu. Enguany es fa amb el títol Nou mil raons per l'horta i la revolta a l'IES Berenguer Dalmau de Catarroja, del 21 al 25 de juliol, i, com en les edicions anteriors, les activitats programades inclouen formació, tasca de camp, debats i tertúlies, tallers i activitats culturals i concerts a les nits, sempre amb l'horta, el territori i l'agricultura de base tradicional o ecològica com a eixos transversals.

La setena Universitat d'Estiu de l'Horta rep el suport de la plataforma veïnal Salvem Catarroja, que lluita per evitar el macroprojecte urbanístic Nou Mil·leni al municipi, i que pot suposar la destrucció de 1.200 fanecades de terreny agrícola i la construcció de 12.000 habitatges (que multiplicaran la població actual per tres en un espai mínim de temps).

Des del seu naixement, la universitat ha tingut unes quantes seus a l'Horta nord i sud, sempre vinculades a espais on hi havia una conflictivitat. Fins ara s'ha fet a la Punta, Alboraia, Picanya, Campanar i Torrent.