VilaWeb TV: Veus a favor de Laporta

  • Personalitats del país dónen suport a Laporta · El Bon Cop de Cap analitza la situació del president davant la moció de censura

VilaWeb
Redacció
04.07.2008 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Un grup de personalitats del país han donat suport avui al president del FC Barcelona, Joan Laporta, en un acte a l’hotel Majestic (vídeo), amb vista a la moció de censura d’aquest diumenge. Hi han participat Salvador Cardús, Vicent Sanchis, Joel Joan i Isabel-Clara Simó, entre d’altres, i també l’ex-president del club Raimon Carrasco. El Bon Cop de Cap d’avui recorda la moció de l’any 1998 al president Núñez, en la qual Laporta va participar activament, i esbossa la situació en què es troba ara el president.Els socis blau-grana decidiran diumenge la continuïtat de Laporta en la segona moció de censura de la història del club. Perquè la moció capitanejada per Oriol Giralt tiri endavant cal que 11.853 socis (el 10%) votin i que dos terços dels votants aprovin la moció. En aquest cas, la junta gestora, presidida per l’economista Xavier Sala i Martín, es faria càrrec del club fins a unes noves eleccions.

El març del 1998, tot i que la votació coincidia amb un Barça-Madrid, van votar un 40% dels socis i solament un 35% d’aquests van aprovar la moció contra el president Núñez. La moció, doncs, no va prosperar i Núñez va continuar dirigint el club.

Sandro Rosell també aspira a la presidència

L’ex-número dos de Laporta, Sandro Rosell, va anunciar fa pocs dies que seria candidat a la presidència del Barça a les pròximes eleccions, sigui al setembre, si prospera la moció de censura, sigui al 2010, si la moció fracassa.

Enllaços
Bon Cop de Cap: Laporta, davant la moció de censura

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any