Comença el segon ViJazz Penedès

  • El món del vi maridat amb concerts de jazz de figures com Kenny Garret, Roy Hargrove, The Yellowjackets, Perico Sambeat, Arturo Sandoval

VilaWeb
Redacció
04.07.2008 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Vi i jazz, aquest maridatge únic, es viurà tot aquest cap de setmana a Vilafranca del Penedès, gràcies al segon ViJazz. Aquesta vegada, en la mostra de vins, hi participaran quaranta-tres cellers amb els seus productes (a la de Barcelona sols n’hi participen vint-i-tres), i els concerts seran a càrrec de músics de jazz de primera fila: Kenny Garret, Roy Hargrove, The Yellowjackets, Perico Sambeat, Arturo Sandoval, Lluís Coloma… Per tot plegat, Joan Tarrada, president de l’Acadèmia Tastavins Penedès, l’entitat organitzadora, ha dit a VilaWeb que l’oferta d’enguany significava la consolidació del festival.Durant el dia els visitants podran fer rutes de vi i cava diverses i prendre part en la degustació de vins. I al vespre començaran els concerts: un a les nou i un altre a les onze. Vegeu-ne la programació.

Tarrada considera que el programa de jazz no té res a envejar a festivals com el de Terrassa. Els concerts són de franc, però qui vulgui cadira, haurà d’agafar un tiquet de degustació. Aquesta fórmula assegura, segons els organitzadors, que els espectadors no siguin passavolants sinó públic interessat pel concert.

Per una altra banda, l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès garantirà la continuïtat del festival, que té el suport de les empreses vinícoles i de patrocinadors diversos. El pressupost destinat al ViJazz 2008 és de 320.000 euros.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any