Notícies

Dimecres  02.07.2008  06:00

Sirera i Fernández Díaz accepten integrar-se a una candidatura encapçalada per Sánchez Camacho

Nebrera no va participar a la reunió d'ahir

Men?ame
 

El candidats a la presidència del PP de Catalunya, Daniel Sirera i Alberto Fernández Díaz, van arribar ahir a un 'principi d'acord' per a integrar-se a la candidatura encapçalada per la senadora gironina Alícia Sánchez Camacho amb vista al congrés del partit d'aquest cap de setmana, segons un comunicat del partit. Aquesta ha estat l'aposta del PP espanyol, que ahir va enviar a Barcelona la vice-secretària general d'Organització, Ana Mato, per trobar una solució davant la dificultat d'una candidatura conjunta entre Sirera, Fernández Díaz i Nebrera.

El comunicat va arribar després d'una reunió maratoniana que va acabar gairebé a mitjanit a la seu del PPC al carrer Urgell de Barcelona, i en la qual hi van participat Mato, Sirera, Fernández Díaz i altres dirigents del partit. Montserrat Nebrera va quedar-ne al marge.

Poc abans de mitjanit va sortir de la seu l'encara president del partit, Daniel Sirera, que només va voler destacar que s'havia arribat a un acord amb Fernández Díaz i que avui explicarien exactament en què consisteix el pacte.

A la sortida de la reunió Fernández Díaz va dir que havien arribat a un principi d'acord, però que encara 'cal treballar per aconseguir un acord final.' Tots dos dirigents van expressar també la voluntat d'integrar Nebrera en aquesta candidatura.

Sirera va dir la setmana passada que rebutjaria una llista unitària que no fos encapçalada per ell mateix i que no abandonaria la cursa a la presidència del partit. Nebrera, que divendres passat havia arribat a un 'principi d'acord' amb Fernández Díaz per a formar una candidatura conjunta, també havia dit que tan sols acceptaria una candidatura conjunta si ella n'era la presidenta. De fet, ambdós dirigents havien manifestat que el candidat s'havia d'escollir des del Principat i no des de Madrid.