Sirera i Fernández Díaz accepten integrar-se a una candidatura encapçalada per Sánchez Camacho

  • Nebrera no ha participat a la reunió d'aquest vespre

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
01.07.2008 - 17:55

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El candidats a la presidència del PP de Catalunya, Daniel Sirera i Alberto Fernández Díaz, han arribat aquest vespre a un ‘principi d’acord’ per a integrar-se a la candidatura encapçalada per la senadora gironina Alícia Sánchez Camacho, segons un comunicat del partit. Aquesta ha estat l’aposta del PP espanyol, que ha enviat avui a Barcelona la vice-secretària general d’Organització, Ana Mato, per trobar una solució dies abans del congrés del PPC, davant la dificultat d’una candidatura conjunta entre Sirera, Fernández Díaz i Nebrera.El comunicat ha arribat després d’una reunió maratoniana aquesta tarda a la seu del PPC al carrer Urgell de Barcelona, en la qual hi han participat Mato, Sirera, Fernández Díaz i altres dirigents del partit. Montserrat Nebrera ha quedat al marge d’aquestes negociacions.

Poc abans de les dotze ha sortit de la seu l’encara president del partit, Daniel Sirera, que només ha destacat que s’havia arribat a un acord amb Fernández Díaz i que aquest dimecres explicarien exactament en què consisteix el pacte.

A la sortida de la reunió Fernández Díaz ha dit que han arribat a un principi d’acord, però que encara ‘cal treballar per aconseguir un acord final.’ Tots dos dirigents han expressat la voluntat d’integrar Nebrera en aquesta candidatura.

Dies de negociacions

Sirera va dir la setmana passada que rebutjaria una llista unitària que no fos encapçalada per ell mateix i que no abandonaria la cursa a la presidència del partit. Nebrera, que divendres passat havia arribat a un ‘principi d’acord’ amb Fernández Díaz per a formar una candidatura conjunta, també havia dit que tan sols acceptaria una candidatura conjunta si ella n’era la presidenta. De fet, ambdós dirigents havien manifestat que el candidat s’havia d’escollir des del Principat i no des de Madrid.

Enllaços
Especial eleccions de VilaWeb, emès des de Girona, que inclou una entrevista amb Alícia Sánchez Camacho.
Bloc de Alícia Sánchez Camacho
Vilaweb: El congrés de València no aclareix qui dirigirà el PP català i balear a partir del 5 de juliol

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any