La CUP continuarà l’assemblea nacional diumenge vinent

  • L'organització encara un nou debat estratègic

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
30.06.2008 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’assemblea nacional de les Candidatures d’Unitat Popular (CUP) ha decidit de reunir-se de nou diumenge que ve per continuar el debat sobre els nous estatuts, que fou l’objecte de la jornada d’ahir a Manlleu (Osona). Al matí, després de ratificar el nou secretariat nacional, més de tres-cents militants van començar la discussió de les esmenes a la proposta dels nous estatuts, que canviarien l’organització i servirien per agilitar-ne el debat intern.Un dels punts més notables del debat sobre els nous estatuts és el de constituir un consell polític, que substituiria l’aplec de representants, en què participen membres del secretariat nacional, regidors i representants de les organitzacions territorials. La constitució del consell polític és una de les propostes que va tenir més esmenes.

Si s’aproven els estatuts, la militància començarà un debat per a definir l’estratègia de la CUP durant els anys vinents. Aquest debat finiria a l’assemblea nacional del 2009.

La CUP va publicar a la web nacional un article en què deia que, abans de presentar-se a les eleccions autonòmiques, caldria un ‘debat profund i conscient de l’estratègia marcada per la CUP i pel conjunt del moviment. Sense descartar res a llarg o curt termini, a dia d’avui la feina política de les Candidatures d’Unitat Popular s’ha de centrar a enfortir el projecte municipal de l’esquerra independentista.’

Enllaços
CUP: La CUP debat sobre uns nous estatuts.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any