Concentració davant la seu del congrés del PP per la continuïtat de Batiste Malonda

  • Pares, mestres i sindicats critiquen la conselleria valenciana d'Ensenyament

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
21.06.2008 - 17:09

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Un centenar de persones s’han concentrat aquesta tarda davant l’edifici on es fa el congrés del PP per exigir la continuïtat del director del centre educatiu El Castell de les Almoines, Batiste Malonda. Els concentrats, pares, professors del centre i d’altres centres, i membres dels sindicats STEPV-Iv i CAT han condemnat la decisió del conseller d’Educació Font de Mora, que consideren ’una depuració política i un atac contra la comunitat educativa’.Aquesta escola ha estat capdavantera en l’ensenyament en català i en la

renovació pedagògica, i ha estat premiada per nombroses institucions i entitats del País Valencià i de diferents punts de l’estat espanyol.

Segons el sindicat STEPV-Iv, malgrat el reconeixement públic de la tasca de

Batiste Malonda, la Direcció Territorial d’Educació de València va comunicar amb un escrit el mes d’abril que no prorrogaria la direcció, per una suposada avaluació negativa. En l’informe, l’únic emès mai contra un director de centre educatiu, no es van tenir en compte, segons el sindicat, els informes positius de les mares i pares, del Consell Escolar del Centre i del claustre del professorat del centre.

Enllaços
Comunicat de l’AMPA del centre.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any