Nova edició de les nits de Casserres, amb Nits de misteri i Serrallonga

  • La companyia 'Agraïts d'aguantar-nos' tornarà a ser la guia dels espectadors

VilaWeb
Redacció
20.06.2008 - 21:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El Monestir de Sant Pere de Casserres acollirà, un any més, les representacions teatrals de les nits dels caps de setmana d’estiu. La novetat d’aquest any és que hi haurà doble representació. Els divendres estaran dedicats a les ‘Nits de Misteri’, i es farà un recorregut per l’interior del recinte on els espectadors reviuran diferents escenes de la història del monestir, com si es tractés d’un relat de ciència ficció. Els dissabtes hi ha prevista la representació de les ‘Nits de Serrallonga’.En aquestes nits, es farà un recorregut màgic pels voltants del monestir, on els espectadors reviuran diferents escenes de la vida i l’època del bandoler Serrallonga.

La companyia ‘Agraïts d’aguantar-nos’ tornarà a ser l’encarregada, per quarta vegada, de representar les obres i guiar els espectadors pels diferents escenaris. La companyia va néixer l’any 2003 i ja porta quatre espectacles a l’esquena.

Les representacions començaran el divendres 27 de juny i el dissabte 28, i continuaran tots els caps de setmana de juliol i agost i el primer de setembre. Tant divendres com dissabte es farà doble representació. La primera serà a dos quarts de deu i la segona a les onze de la nit. Les entrades es poden comprar anticipadament a Caixa Manlleu (902 20 40 40) i Viatges Alemany (938 333 330) al preu de 12 euros, o bé el mateix dia de la representació a Sant Pere de Casserres, a partir de les 20.30 hores, al preu de 14 euros.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any