Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  24.06.2008  06:00

Digital Text, una nova eina educativa al món digital

La promouen els creadors d'Omnis Cellula i la revista Eureka

Men?ame
 

Ja fa temps que la comunitat educativa fa servir internet d'eina docent. Els estudiants, cada dia més familiaritzats amb les noves tecnologies, naveguen fàcilment per webs educatives, que serveixen de complement dels llibres de text tradicionals. Una nova iniciativa, sorgida dels responsables de la revista Eureka i d'Omnis cellula, trasllada ara el llibre de text a internet per treure profit del dinamisme i de la interactivitat d'aquest mitjà.

Digital-Text va adreçat als alumnes d'ESO que estudien ciències, si bé s'ampliarà a humanitats.

Els estudiants poden trobar-hi les assignatures explicades en un llenguatge quotidià i amb l'ajut de personatges de 'còmic'. Incorpora animacions, exercicis que l'alumne pot resoldre en línia, i recursos interactius com fòrums, un espai de creació de blocs, un servidor per a guardar-hi material, i un espai de publicació de notícies. A més, el professor pot 'controlar' les activitats de l'alumne: quant de temps ha estat connectat, quants exercicis ha fet i quantes errades.

El preu dels materials de Digital-Text és de 20 euros per alumne l'any.