Estudiants de la UAB critiquen la càrrega policíaca a la universitat

  • El SEPC demana la dimissió del rector d'aquesta universitat

VilaWeb
Redacció
09.06.2008 - 20:47

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) ha demanat avui la dimissió de Lluís Ferrer Caubet, rector de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), de Joan Carbonell, vicerector, i del secretari general, Rafael Grasa, per haver autoritzat la intervenció dels mossos d’esquadra tant avui com el passat 4 de març. Un centenar d’estudiants s’havien concentrat aquest migdia davant l’edifici Casa de la Convalescència de la UAB on es reunia el consell de govern per a aprovar les noves titulacions de Bolonya.’Quan hi hem arribat, hem vist que la Casa de la Convalescència era ocupada per personal de la seguretat privada i per mossos d’esquadra’, ha explicat a VilaWeb Arnau Mallol, militant del SEPC, qui ha explicat que hi ha hagut dues càrregues policíaques. Justament, els estudiants s’havien concentrat per demanar explicacions al consell de govern sobre l’actuació dels mossos del mes de març a la UAB.

Segons Mallol, els representants dels estudiants al consell han hagut d’entrar a la reunió quan aquesta ja havia començat, i han estat expulsats quan han preguntat pels fets del 4 de març.

És per això que el SEPC demana la dimissió dels tres càrrecs esmentats i, a més a més, demanaran explicacions al Departament d’Interior i al d’Universitats.

(Foto: un moment de la intervenció policíaca del passat 4 de març.)

Enllaços
Comunicat del SEPC.
Els mossos evacuen la Facultat de Filosofia de la UAB i fereixen uns quants estudiants (4-3-08).

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any