Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dissabte  07.06.2008  06:00

Girona acull el III Dia de les Seleccions Catalanes

Els Pets i Antònia Font hi actuaran aquest vespre

Men?ame
 

Després de passar per Vic (2006) i Reus (2007), la capital del Gironès acull enguany el III Dia de les Seleccions Catalanes. Tot i que ahir ja van començar alguns actes de manera introductòria, el gruix de les activitats es duen a terme avui en una jornada farcida de competicions, jocs i activitats per a totes les edats, amb exhibicions i música. La festa la va muntar fa tres anys la Plataforma pro Seleccions per a demostrar que 'el nivell català és mereixedor del reconeixement internacional'.

Des de les deu del matí hi ha competicions de tennis taula, bitlles, handbol, rugbi a XIII i XV, salt de trampolí en llits elàstics, bàsquet, exhibicions d'arts marcials, bicitrial, etc. A més a més, a les deu de la nit la festa musical prendrà el relleu a l'esportiva amb les actuacions d'Els Pets, Antònia Font i Roger Benet i els Oximorònics.

Els organitzadors de la festa expliquen que se senten optimistes davant la reclamació de la societat de tenir una selecció oficial i també per les últimes resolucions judicials, com la sentència del Tribunal d'Arbitratge de l'Esport (TAS), que confirma la legitimitat de l'admissió de la federació catalana de bitlles, tant catalanes com americanes, dins la federació internacional.