Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  29.05.2008  06:00

'La sentència dictada a en Franki ha estat excessivament dura'

Entrevista amb Montserrat Salvador, advocadessa del jove empresonat per ultratge a la bandera espanyola

Men?ame
 

Francesc Argemí, Franki, condemnat a dos anys i set mesos de presó per ultratge a la bandera espanyola, fou detingut el 28 d'abril. La seva advocadessa, Montserrat Salvador, diu en aquest vídeo que la sentència és excessivament dura, que a Sabadell han absolt un cas semblant i que el jove 'se sent frustrat'. Avui a les vuit del vespre hi ha una manifestació a la casa de la vila de Terrassa per donar-li suport.

Fa un mes que en Franki va entrar a la presó, quan el Tribunal Suprem espanyol va denegar el recurs presentat el 2005. Havia estat condemnat a dos anys i set mesos de presó per uns fets de l'any 2002, quan en una cercavila algú va provar de despenjar una bandera espanyola de la casa de la vila de Terrassa. El condemnat sempre ha negat que hi hagués participat i té l'aval de testimonis que ho corroboren. A sobre, els policies municipals que van signar l'atestat no van poder identificar en Franki com a autor de cap dels delictes imputats.

Des que fou empresonat fins avui, s'han fet força actes de suport. Avui al vespre, hi haurà una manifestació a Terrassa, coincidint amb el primer mes que en Franki ha passat a Can Brians. Serà a les vuit del vespre davant de la casa de la vila.