Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  22.05.2008  06:00

Es presenten 57 propostes per al concurs d'adaptació de la església de la Pietat a Vic

A finals de mes un jurat escollirà la proposta guanyadora i el 12 de juny es farà pública

Men?ame
 

Aquesta darrera setmana s'exhauria el termini de presentació de propostes i finalment han estat 57 les presentades al concurs d'idees per a l'adaptació del conjunt de l'espai de la nau central de l'església de la Pietat de Vic a nous usos per a la ciutat. La convocatòria la van fer a primers de març la mateixa parròquia, la comissió de cultura de la Pietat, l'Ajuntament de Vic i la Delegació a Osona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya.

A finals d'aquest mes es reunirà el jurat que avaluarà les candidatures i que està format per Josep Maria Riba, rector de la parròquia; Jacint Raurell, regidor del sol i habitatge de l'Ajuntament de Vic; Fernando Marzà, arquitecte vocal de cultura del COAC; Albert Nebot, arquitecte delegat a Osona del mateix COAC; Miquel Bardagil, representant d'H. Associació per a les Arts Contemporànies; Antoni González, cap del Servei del Patrimoni Arquitectònic Local de la Diputació i Maria Mercè Franch, de la comissió de cultura de la parròquia.

El 12 de juny coincidint amb l'obertura de l'exposició de les propostes presentades es farà públic el resultat del concurs. L'exposició es podrà visitar fins el 6 de juliol.