El trio B3 Classic enregistra diversos programes per a TVE-2

VilaWeb
Redacció
16.05.2008 - 00:03

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El trio B3 Classic ha participat en un programa de música de cambra de TVE-2, que la cadena pública està preparant per a emetre a partir del mes de setembre-octubre. Precisament el nou programa s’estrenarà amb les dues actuacions que ha executat B3 Clàssic, un trio integrat pel pianista de l’Olleria, Joanjo Albinyana, el clarinetista ollerià, Joan Borràs, i el solista de l’orquestra Simfònica de Navarra, David Johnstone.A l’enregistrament de Madrid, que va tindre lloc la setmana passada, les obres programades han estat les mateixes que integren l’últim CD editat pel trio baix el segell discogràfic Warner Music Spain. Un compacte, ‘New Chamber Music Discoveries’, del qual està previst fer el llançament el proper 20 de maig 2008. Les obres que conté són trios per a clarinet, violoncel i piano dels compositors Adalbert Gyrowetz, Paul Juon, Robert Kahn, Emil Hartmann i Mihail Glinka.

L’enregistrament dels programes per a la TVE-2 es va fer a l’auditori de la Fundació Canal Isabel de Madrid els passats dies 7 i 8 de maig, i en ell van participar dues unitats mòbils de TVE, amb una trentena d’operaris, tècnics de so, d’imatge, d’il•luminació, de maquillatge, càmeres, realitzadors, etc.

Esta no és la primera volta que B3 Classic, que es va fundar l’any 92, efectua enregistraments per a la xicoteta pantalla. El trio ja ha col•laborat amb Telecinco i TVE anteriorment, i fins i tot ha enregistrat la banda sonora del film ‘Doctor Vesalius’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any