Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dissabte  10.05.2008  06:00

S'acaba la tancada a la basílica del Tibidabo contra la tala d'arbres

Men?ame
 

Una trentena de persones de l'Assemblea Collserola contra la Prepotència Municipal han passat la nit a la basílica del Tibidabo de Barcelona, per protestar contra l'actuació de l'ajuntament en relació amb la tala d'arbres iniciada a mitjan abril per construir una muntanya russa al parc d'atraccions del Tibidabo. Avui al matí l'assemblea ha decidit sortir del temple, a l'exterior del qual s'han penjat pancartes contra la tala i a favor del jove terrassenc Franki.

Aquesta acció de 'resistència activa' s'ha fet davant el 'despotisme' del batlle Jordi Hereu per no tenir en compte les veus i decisions contràries a aquest atemptat ecològic de la majoria de veïns i de grups polítics. A més de denunciar la tala d'alzines, el col·lectiu considera que la construcció de la nova atracció col·lapsarà encara més el Tibidabo, sobretot els dies festius.

Cal recordar que fa tres setmanes un grup d'ecologistes ja va penjar-se de la talaia del Tibidabo en contra de la construcció de la muntanya russa.

Respecte a les protestes, avui Jordi Hereu ha dit que es replantaran 190 arbres en substitució dels 30 que es talaran per ampliar el parc d'atraccions.