Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Diumenge  04.05.2008  06:00

Jóvens de les Terres de l'Ebre tapien la delegació del govern a les Terres de l'Ebre

Consideren que és una despesa innecessària i que no els representa

Men?ame
 

Un centenar d'activistes convocats per Jóvens de les Terres de l'Ebre es van concentrar ahir vespre davant de la seu de la delegació del govern a les Terres de l'Ebre de Tortosa per denunciar que no ha servit per defensar el territori. La van clausurar literalment aixecant-hi un mur a la porta perquè, segons van dir, no necessiten cap sucursal per sentir de més a prop allò que decideixin a la Generalitat i no se senten representats per una institució que consideren 'una despesa innecessària'.

En un manifest que es va llegir després de clausurar la delegació, un portaveu de Jóvens va dir que la delegació no havia servit per plantar cara als transvasaments ni s'hi havia oposat de manera ferma. També va denunciar la passivitat per aturar els projectes especulatius a les Terres de l'Ebre, que no s'hagin evitat els 'continus accidents nuclears', i que s'hagi permès la construcció de masses generadors eòlics d'electricitat.

L'oposicio al transvasament arriba a Barcelona

A l'acte reivindicatiu també es va parlar de diverses activitats contra el transvasament de l'Ebre, com la manifestació prevista pel 18 de maig a Amposta o l'acte que es farà divendres que ve al Casinet d'Hostafrancs de Barcelona amb la participació de Manolo Tomàs, Pep Riera, la plataforma Prou Sal (Sallent), la plataforma Gent del Ter, la federació Ecologistes de Catalunya i Jóvens de les Terres de l'Ebre. De fet, a Barcelona mateix s'està gestant una Plataforma Metropolitana Contra els Transvasaments formada per diversos col·lectius i entitats de la ciutat i que també prepara mobilitzacions.