Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dissabte  19.04.2008  06:00

El FC Barcelona guanya la primera Copa Catalunya de Rugbi Lliga

El triangular entre Barça, Aligots Girona i selecció del Rosselló s'ha jugat a Barcelona

Men?ame
 

El FC Barcelona, tot i estrenar-se en la modalitat de rugbi a XIII, s'ha imposat amb força física i una bona defensa a la tècnica dels Aligots de Girona i la selecció del Rosselló en la primera Copa Catalunya d'aquest espectacular esport. El torneig s'ha jugat a les instal·lacions del Servei d'Esports de la UB de Barcelona, i ha estat organitzat per l'Associació Catalana de Rugbi Lliga, nascuda el 2007 per difondre i promoure el rugbi de tretze jugadors a Catalunya.

Els partits s'han escurçat a quaranta minuts, i s'han desenvolupat entre les 16.00 i les 19.00: FC Barcelona-Aligots Girona (22-20); Rosselló-Aligots Girona (24-0), i Rosselló-FC Barcelona (4-24). A les 19.00 s'han lliurat els premis i ha començat un tercer temps amb tots els participants.

El rugbi a XIII

El rugbi a XIII o rugbi lliga és una modalitat rugbística caracteritzada per una gran dinàmica de joc i d'energia, i és un dels esports més seguits a Austràlia, Nova Zelanda i Papua-Nova Guinea. A Europa, el focus principal del rugbi lliga és a Anglaterra, a Catalunya Nord i a Occitània. Les principals competicions europees d'aquest esport són la Super League i la Copa angleses, en les quals participa des de fa tres temporades l'equip perpinyanès dels Catalans Dragons.