Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Diumenge  30.03.2008  14:02

Antònia Font, solemnes al Liceu

El quintet mallorquí presenta l'últim disc, 'Coser i cantar', a Barcelona

Men?ame
 

L'any 1999 el Teatre del Liceu va obrir una nova etapa. La reconstrucció de l'edifici, malmès per un incendi el 1994, va anar acompanyada d'una oferta musical que, òpera a part, inclou fins i tot grups de pop-rock. Ara, la programació del teatre continua essent selectiva, i per això els d'Antònia Font es consideren afortunats de poder actuar avui al vespre en un escenari tan important.

Des que van debutar al circuit de festes majors de Mallorca fins avui han passat més de deu anys i sis discos. L'últim, 'Coser i cantar', és un divertiment per a celebrar la trajectòria d'un grup que, com en tantes, no tot han estat flors i violes. 'De motius no en faltaven. Quan fas tres sortides seguides que són un fracàs desgraciat i no veus futur al grup, penses: i si ens separàssim?', diu el polifacètic compositor i guitarrista, Joan Miquel Oliver, en una entrevista publicada a la revista Èxit.

El quintet mallorquí va començar el febrer, a Girona, una ronda de concerts teatrals per a presentar l'últim disc, una versió, amb l'acompanyament d'una orquestra simfònica, d'una vintena de cançons del seu repertori. El concert d'avui ha suscitat tanta expectació que se n'han exhaurit totes les entrades. És el primer grup mallorquí que actua al Liceu.