Georges Garcia, posat en examen per frau electoral

VilaWeb
Redacció
19.03.2008 - 12:43

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Georges Garcia, el president de la mesa de vot del col·legi Léon Blum del barri del Vernet de Perpinyà, en guàrdia vista acusat de manipular el resultat de les eleccions municipals, va ser posat en examen ahir dimarts, acusat de frau electoral, i deixat en llibertat sota control judicial.
Les investigacions continuaran, a fi de poder escoltar els testimonis, investigar les trucades telefòniques i d’organitzar confrontacions…>>…

Recordem que Georges Garcia va ser descobert per representants de la candidatura encapçalada per Jacqueline Amiel-Donat, amb dos sobres a la butxaca, que intentava posar sobre la taula.

Aïllat en una sala annexa, hauria intentat desfer-se llavors de 7 altres sobres que duia amagats al seu mitjó, dels quals 5 contenien butlletins a favor d’Amiel-Donat i 2 de Joan Pau Alduy. 4 altres butlletins doblegats, amb el nom del batlle sortint li van ser trobats damunt. L’home a reconegut els fets, al·legant que hi havia un decalatge entre el nombre de signatures i els sobres dipositats a l’urna, i que ho va fer per evitar un vespre interminable.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any