Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  12.07.2001  22:00

(13/07) IV Curs de Música d'Estiu a Teulada.

Men?ame
 

Dimecres al matí començà el IV Curs de Música d'Estiu que organitza el Conservatori Municipal Elemental de Música de Teulada amb el patrocini de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Teulada. Fins a demà divendres, aproximadament 100 alumnes assistixen als cursos intensius de trompeta, trombó, tuba, bombardí, trompa, flauta, clarinet, saxo, oboè, violí, violoncel, guitarra, piano i percussió. Tots els cursos –excepte el de piano que s'impartix en el Saló d'Actes Municipal- se celebren en les aules del col·legi públic Sant Vicent Ferrer.
La Clausura del curs i entrega de diplomes tindrà lloc demà divendres amb una gran audició en el Saló d'Actes de la Casa de Cultura. Els professors que impartixen estes matèries són: Daniel Perpinyà Sanchis (trombó), Ernesto Chuliá Ramiro (trompeta), Jesús María Gómez (piano), Antonio Ballester Corbí (violoncel), Eva Belda Castillo (flauta), Leo Berdugo (guitarra), Pedro Ripoll Lloret (oboè), Juan A. Bou Vayà (percussió), Tania Pencheva Boneva (violí), Carlos Malonda Atienza (trompa), José Miguel Mollá Calvo (clarinet) i Roberto Cremades Andreu (saxòfon). En l'organització del curs han col·laborat l'AMPA del Conservatori i l'Agrupació Musical Cultural de Teulada.

D'altra banda, cap recordar que fins al 31 de juliol romandrà oberta la matrícula per al curs acadèmic 2001/2002. Els cursos que oferix esta institució són: iniciació, preparatori, trompeta, trombó, tuba, bombardí, trompa, flauta, clarinet, saxo, oboé, violí, violoncel, guitarra, piano i percussió. Més informació en l'Ajuntament de Teulada, Oficina Municipal Moraira, horaris: des de les 9 hores fins a les 14 hrs. de dilluns a divendres.