Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  01.02.2008  06:00

AOL allarga l'agonia de Netscape fins a l'1 de març

Avui s'havia d'acabar l'assistència al primer navegador comercial d'internet

Men?ame
 

Tom Drapeau, director de Netscape.com, va explicar al seu bloc que AOL deixaria de prestar assistència al navegador Netscape avui. Però, finalment, ha allargat les actualitzacions de seguretat fins l'1 de març. Amb això Drapeau vol donar més temps als usuaris del primer navegador comercial d'internet perquè puguin canviar-lo pel Firefox o per Flock. Mentrestant AOL posarà a disposició pública algunes eines per a facilitar el canvi.

Sigui com sigui, el destí del Netscape ja és escrit i, si no hi ha cap més canvi, l'1 de març l’equip de Drapeau deixarà d’actualitzar-ne la darrera versió, la 9.0. AOL, doncs, que va adquirir Netscape Communications Corporation el 1999, no hi prestarà més assistència tècnica.

Entre 1994 i 1998 Netscape va ser el navegador de la majoria d'internautes de la primera fornada. La caiguda progressiva d’usuaris (0,6% el desembre de l'any passat, segons Net Applications), el fet que AOL no pot dedicar-hi les inversions necessàries per mantenir-lo, ans s'interessa per les activitats d’internet finançades amb publicitat, són arguments sobrats, segons Drapeau, per dir-li adéu.