Els blocaires de les Terres de l’Ebre s’apleguen a l’Ebrebloc

  • Les jornades versen sobre les possibilitats dels blocs com a recurs educatiu i sobre les relacions entre blocs i política

VilaWeb
Redacció
01.02.2008 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Encara amb les impressions de la Catosfera del cap de setmana passat, tinguda a Granollers, avui s’inaugura a Tortosa l’Ebrebloc, la segona reunió anual dels blocaires de les Terres de l’Ebre. Els assistents podran participar en una taula rodona sobre les possibilitats dels blocs en l’educació (avui al vespre), i en una altra de titulada Polítics amb blocs o blocs de polítics? (demà, a Roquetes).Alguns blocaires força coneguts ja s’han compromès a assistir-hi, com Marc Vidal o els autors del bloc eròtic Mireia, que va arribar a tenir força lectors i que aviat es publicarà en llibre. Jordi Abad hi farà un taller de podcast.

A les jornades, també s’hi presentarà la nova associació Blocaires Ebrencs, que acaba d’obrir el portal Ebresfera.cat. Cal tenir present que a les Terres de l’Ebre els blocs hi han arrelat amb força: en un any s’han triplicat, de manera que ja n’hi ha més de dos-cents setanta.

Enllaços
Tinet.cat: Blocaires Ebrencs ja té a punt el segon Ebrebloc.
Teveon.tv: Els Blocaires Ebrencs conviden Marc Vidal i Jordi Abad a l’Ebrebloc 2008.
Més notícies, a VilaWeb Tecnologia i Ciència.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any