Torneig Rugby Quatre Barres, l’Alguer perd la imbatibilitat a Badalona

  • R.C. Badalona – A.R.Alghero = 34-24 (17-19)

VilaWeb
Redacció
29.01.2008 - 12:12

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Al primer desplaçament fora de casa dins el torneig Rugby 4 Barres arriba la primera derrota de la temporada per l’Amatori, després de 8 victòries consecutives a totes les competicions on participa el segon equip alguerès, derrota que arriba després d’un espectacular partit enfront del R.C. Badalona on els dos conjunts han jugat de tu a tu, deixant el partit obert fins el final.Malgrat el resultat negatiu l’Alguer ha fet veure de les òptimes accions i una bona continuïtat de joc, però ha pagat els propis errors a la línia de marca adversària i alguns forats clamorosos en defensa.

El R.C Bardalona s’ha demostrat un equip físic i molt dinàmic, amb importants individualitats sobre tot a la línia dels tres quarts, i amb una òptima organització. El resultat ha madurat durant els últims minuts de joc, quan l’equip de casa a fetes dues metes, aprofitant una davallada física i mental dels algueresos, després d’haver jugat quasi tot el segon temps sobre la línia de 22 adversària sense aconseguir concretar res de positiu.

La melé algueresa ha dominat a l’adversària, amb Marrosu i Spirito a recuperar pilotes i rellançar el joc. Bo també el rendiment de Peana F i de Salvagno, per cada un assaig, i els veterans Bonetti i Nurra. Entre els millors al camp un sobre de tots: Alberto Bisogno, inoblidable jugador de l’Amatori del 1997 al 2002, el cavese més català que hi ha, que ha retornat per l’ocasió per abraçar una vegada més els vells i els nous companys, amb la samarreta que ha honorat per anys, per ell un assaig de potència i dues mancades per un pel! De ressaltar l’actuació del Gran capità Salvador Marinaro, que amb els seus 48 anys ha jugat 70 minuts de gran qualitat i ha realitzat un assaig amb l’empenta de tot el paquet.

A la fi una gran festa i un magnífic tercer temps, amb els dos equips reunits a un restaurant a la platja badalonina, amb la presència del Vicesíndic i Assessor d’Esports de Badalona i així com aquella del President i vicepresident de la Federació Catalana de Rugby, dos fets que senyalen la importància que va agafant el torneig “Rugby Quatre Barres”

El proxim partit el 9 de febrer, a la tercera jornada l’Alguer jugara novament a terres catalanes, a Barcelona contra els C.N. Poble Nou- Enginyers, club amb el qual l’Amatori té una fraternal amistat de fa anys.

Formació de L’Alguer: Erasmus; Peana D(50’Matta), Salvagno, Van Niekerk, Sechi(75’Serio); Peana F, Urgias(41’Fulladoza); Bisogno, Spirito, Marrosu; Altana (50’Pischedda), Nurra; Corbia, Marinaro(70’Lojacono), Bonetti. Entrenador Luca Nurra

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any