Alacant pren el relleu de les concentracions en favor de TV3

  • Més de dues mil persones omplen la plaça de l'Ajuntament d'Alacant

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
20.01.2008 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Més de dues mil persones, convocades per Acció Cultural del País Valencià, es van concentrar ahir al vespre a la plaça de l’Ajuntament d’Alacant, que va quedar ben plena. Els manifestants es queixaven del tancament dels repetidors que emeten la senyal de TV3 al País Valencia i que promou la Generalitat Valenciana. De fet, a Alacant ja no es pot veure TV3, des que la Generalitat va precintar el repetidor de la Carrasqueta. Sèfora Bou, delegada d’Acció Cultural a Alacant, es faran més mobilitzacions.Segons ha dit Sèfora Bou a VilaWeb, per exemple, Acció Cultural ha decidit que la manifestació que convoca cada any el 25 d’abril a Valencia, enguany es farà a Alacant en protesta pel tancament del repetidor de la Carrasqueta i de la voluntat del PP de precintar els repetidors de TV3. Bou ha dit també que aviat tornarien a lliurar més signatures al Síndic de Greuges d’Alacant en contra del tancament del repetidor de la Carrasqueta, tal i com ja van fer ahir.

La concentració d’Alcoi a favor de TV3 omple la plaça de l’ajuntament

Segons Acció Cultural, també van ser més de dues mil persones les que es van aplegar abans d’ahir al vespre a la plaça d’Espanya, davant de l’Ajuntament d’Alcoi, per reivindicar la llibertat d’expressió i en contra del tancament de TV3 al País Valencià (foto 2). A la protesta hi van participar tots els partits polítics a excepció del PP. Una delegació va entrar al consistori i va penjar a la façana de l’ajuntament una pancarta amb el lema ‘Volem TV3’. Acció Cultural d’Alcoi destaca l’èxit de la convocatòria, malgrat que a la vila es continua rebent TV3 pel senyal analògic, gràcies al repetidor del Preventori.

1.300 signatures al síndic d’Alacant

El casal Jaume I d’Alacant va lliurar abans d’ahir prop de mil tres-centes signatures al síndic de greuges d’Alacant per demanar-li que impedeixi el tancament dels repetidors de TV3. Unes dues-centes signatures d’aquestes es van aconseguir en un acte de pre-campanya que el PP va fer a Elx. En efecte, el responsable del casal Jaume I d’Elx, Agustí Agulló, fa observar que votants de totes les ideologies s’han adherit a la campanya, com es va demostrar el 13 de gener, quan van recollir signatures davant el centre de congressos d’Elx, on el PP va fer el seu primer míting de pre-campanya.

Enllaços
VilaWeb Alacant: ACPV respon l’amenaça de més tancaments amb una mobilització a Alacant.
ACPV: Més mobilitzacions per TV3 a Alcoi i Alacant.
Campanya a favor de TV3.Bloc: Per la llibertat d’expressió. Volem TV3.
Campanya a favor de TV3.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any