ACPV lliura més de 1.300 signatures al síndic d’Alacant en favor de TV3

  • Una bona part es van recollir en un míting del PP

VilaWeb
Redacció
18.01.2008 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El casal Jaume I d’Alacant lliura avui més de mil tres-centes signatures al síndic de greuges d’Alacant per demanar-li que impedeixi el tancament dels repetidors de TV3. Unes dues-centes signatures d’aquestes es van aconseguir en un acte de pre-campanya que el PP va fer a Elx. Demà, dissabte, es farà un altre acte per condemnar els atacs a la llibertat d’expressió de la Generalitat Valenciana: una concentració a la plaça de l’Ajuntament.Les seccions locals d’Alacant, Elx, Crevillent i Monòver van començar a recollir les signatures a final de desembre. Per això no descarten d’haver de lliurar un altre plec de signatures al síndic, si es mantenen les adhesions. El responsable del casal Jaume I d’Elx, Agustí Agulló, fa observar que votants de totes les ideologies s’han adherit a la campanya, com es va demostrar el 13 de gener, quan van recollir signatures davant el centre de congressos d’Elx, on el PP va fer el seu primer míting de pre-campanya.

El casal també convoca una manifestació, que es farà demà a les sis del vespre, a la plaça de l’Ajuntament d’Alacant, per tornar a reclamar les emissions de TV3 a tot el País Valencià i, molt especialment, a l’àrea d’Alacant, on el repetidor de la Carrasqueta ja no reenvia el senyal.

Concentració avui a Alcoi

Però avui mateix hi haurà una altra concentració contra el tancament de les emissions de TV3 al País Valencià. Serà a les vuit del vespre, a la plaça d’Espanya d’Alcoi.

Enllaços
Bloc: Per la llibertat d’expressió. Volem TV3.
Campanya a favor de TV3.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any