Notícies

Diumenge  06.01.2008  10:08

Accions a Castelló i Elx en favor de la recepció de TV3

Men?ame
 

Ahir dissabte es van fer dues accions a favor de la recepció de TV3 al País Valencià. A Castelló de la Plana, un centenar de persones van concentrar-se per fer una paròdia de Francisco Camps, Rita Barberà i Joan Clos davant la Casa dels Caragols, seu de la Generalitat a la ciutat. I a Elx el col·lectiu Volem TV3 va sortir al carrer la nit de Reis per recollir signatures a la plaça del Raval.

L'acte de Castelló era convocat pel Bloc Jove, JERPV i Valencians per TV3, i la regidora de Geldo (Alt Palància), Manuela Trasobares, va ser l'encarregada de llegir un comunicat en què es manifesta 'la disconformitat amb les intencions que té el Govern valencià de posar fi de manera dubtosa a unes emissions que a les nostres terres han format part de la nostra vida durant més de vint anys'.

Quant a l'acció d'Elx, el col·lectiu cívic Volem TV3 va muntar una paradeta a la plaça del Raval, mentre es cremaven les tradicionals atxes, amb informació sobre el tancament del repetidor de la Carrasqueta. S'hi van recollir reclamacions per enviar al Síndic de Greuges d'Alacant.