(24/12/07). Plataformes contra la N-II s’uneixen a la ‘Coordinadora No N-II. Coordinadora de Plataformes del Maresme’

  • La nova coordinadora treballarà per aconseguir el "trasllat immediat de la N-II" i la "gratuïtat" de l'autopista C-32

VilaWeb
Redacció
24.12.2007 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La Plataforma Ciutadana El Masnou 21, del Masnou, la Plataforma Ciutadana No N-II, de Vilassar de Mar, i la Plataforma Ciutadana Camí Ral, de Premià de Mar, (Maresme), s’han unit en la ‘Coordinadora No N-II. Coordinadora de Plataformes del Maresme’, segons han informat les tres associacionsLa nova coordinadora treballarà per aconseguir el “trasllat immediat de la N-II” i la “gratuïtat” de l’autopista C-32. L’objectiu final, segons ha informat l’entitat mitjançant un comunicat, és “recuperar la façana marítima” i tenir un eix viari “segur que no atempti contra la seguretat de les persones, ni contra el territori”.

A més, aquesta nova coordinadora serà “l’única interlocutora” davant de l’Administració i s’encarregarà també del desenvolupament de les mobilitzacions socials.

Els presidents de les tres plataformes que integren la coordinadora han assegurat que encara falta dotar-la d’entitat jurídica i financera, cosa que han anunciat que faran pròximament quan estigui del tot organitzada. (Europa Press)

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any