Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  22.06.2001  16:00

Per l'Horta clou la campanya de recollida de signatures amb una manifestació

Men?ame
 

La Iniciativa Legislativa Popular (ILP) de defensa de l'Horta clou avui la campanya de recollida de signatures amb una manifestació que eixirà de la plaça de Sant Agustí a les 19.30. La comissió promotora de la ILP ha lliurat al registre de la Junta Electoral del País Valencià 117.674 signatures. Aquestes signatures demanen la tramitació per les Corts valencianes d'una llei de protecció i ordenació de l'horta de València. De signatures, només se'n necessitaven 50.000, una xifra superada sobradament.

A partir d'ara la Junta Electoral té un mes per sotmetre a escrutini les firmes de la primera ILP del País Valencià, escrutini que es farà en acte públic, i després les enviarà a la Mesa de les Corts. Superat aquest tràmit, la Mesa ordenarà la publicació de la proposició de llei i la trametrà al Consell, perquè prengui la iniciativa en consideració i la faci debatre pel ple de les Corts.


----------

+ Secció de Nosaltres.Com: Ecologisme.

+ Més notícies: VilaWeb València.