Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  21.06.2001  07:00

Tàndem edicions presenta la novel·la 'La taverna del cau de la lluna', de Vicent Usó

Men?ame
 

Tàndem Edicions acaba de presentar la novel·la 'La taverna del cau de la lluna', de Vicent Usó. Guardonada amb el Premi Ulisses de Narrativa, presenta onze narracions que poden llegir-se independentment, motiu pel qual hi ha que el considera un recull de contes. Tot i així, els contes comparteixen espai, temps i personatges i també unes històries que, sense perdre autonomia, van enllaçant-se de tal manera que enmarca el llibre dins el gènere novel·lístic. L'obra queda ambientada en paissatges muntanyosos en perill, i presenta situacions diverses que rossen amors límit, llegendes marcades per l'oblit, morts violentes i confessions que no deixen d'especular.

Vicent Usó (Vila-real 1963), és escriptor i periodista i ha treballat com a guionista de documentals i d'espectacles teatrals. Entre altres llibres ha publicat: 'La mirada de Nicodemus' (1997); 'La cançó de la terra estimada' (1992); 'I en els arbres i en el vent' (1995); 'Tan oberta com sempre' (1998); i 'Maig era un mes sense pluja' (2000).