Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  23.11.2007  06:00

Obre CitiLab, el primer laboratori ciutadà de recerca en tecnologia

El president Montilla, el ministre Clos i l'alcalde de Cornellà presideixen l'acte inaugural

Men?ame
 

El CitiLab, un espai de recerca i d'aprenentatge, s'ha inaugurat a Cornellà. Hi han assistit el president José Montilla, el ministre Joan Clos, el batlle de Cornellà, Antonio Balmón, rectors d'universitats, directius d'empreses i representants dels col·legis d'enginyers de Catalunya. Situat a l'antiga fàbrica de Can Suris de Cornellà, empreses i interessats hi enginyaran, o milloraran, aplicacions informàtiques i tot de productes tecnològics.

Avui i demà són dies de portes obertes perquè els interessats puguin fer-se una idea de les possibilitats de les noves instal·lacions.

Segons els responsables, el CitiLab, que té espais reservats a les empreses, ha estat pensat perquè visitants i usuaris siguin part activa del procés creatiu de productes tecnològics nous, o millors, i coadjuvin, d'aquesta manera, a donar cos a la Societat del Coneixement.

Per poder donar suport a iniciatives i xarxes ciutadanes es mantindrà en contacte amb els principals corrents d'innovació lligats a les tecnologies de la informació.

Els visitants del CitiLab, hi trobaran jocs interactius innovadors i una exposició de videojocs antics, podran aventurar-se a SecondLife i experimentar-hi, aprendre fotografia i vídeo digitals, obrir i personalitzar un bloc, una web o un wiki i, fins i tot, crear art i música digitals.