El fundador de Wired, a l’e-Week de Vic

  • Les últimes aplicacions i novetats d'internet, rovell de l'ou de la setmana digital osonenca

VilaWeb
Redacció
05.11.2007 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’e-Week, la Setmana de les Noves Tecnologies de Vic, porta a la capital osonenca, des de fa quatre anys, personatges d’internet de rang internacional. Entre aquests, per exemple, Ted Nelson, Howard Rheingold i Pierre Lévy. Doncs bé, el personatge d’enguany és Kevin Kelly, creador i primer director de Wired, una de les revistes més influents d’internet.Kelly participarà en un seminari sobre l’anomenat ‘Periodisme 3.0’: la nova realitat periodística, propiciada per les tecnologies que afavoreixen la participació dels usuaris, com ara blocs i wikis.

També hi participarà Lizzie Jackson, una de les creadores de la comunitat de la BBC (www.bbc.co.uk) i considerada una veu innovadora d’internet.

Entre les qüestions que s’estudiaran fins l’11 de novembre, hi ha la Televisió IP, la recerca de Yahoo! al centre de Barcelona, el procés de digitalització de la premsa comarcal catalana, la migració de Windows a Linux, en una sessió en què els usuaris podran efectuar-la en els ordinadors propis, i els negocis a internet, ponència pensada per a empresaris del país.

Entre els actes programats, hi ha des de conferències molt tècniques sobre la xarxa, adreçades a un públic molt concret, a cursets d’alfabetització digital per a gent que amb prou feines si ha tocat mai un ordinador. Enguany hi haurà més de sis-centes places a repartir entre trenta-cinc tallers sobre ‘Internet i la cuina’, ‘Més enllà de Google’, ‘Taller de DJ’s’ i ‘Aprèn a fer servir un telèfon mòbil’.

Enllaços
Més noticies: VilaWeb Tecnologia.
Programa de l’e-Week.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any